Etusivulle
Tervetuloa CR-Musiikin kuuntelunurkkaan!

Sivulle on koottu studion tuotantoa vuosien varrelta sekä kerrottu taustatietoa. Tekijänoikeus rajoittaa äänitteiden nettijulkaisua, siksi sivuilla on näytteitä vain osasta studion tuotantoa.Katja Suomalainen: Rantatie

Nykyään Juvalla asuva Katja on valmistunut musiikkipedagogiksi Kuopin AMK:sta, pop/jazz-laulu pääaineena. Rantatie-levy vie mm. öisiin lattaritunnelmiin pienin jazz-kääntein.

Kuu
Ikävä
Kuin kaste
Hiljaa laulaa
Rantatie


Annukka Mattila: Muistatko tämän balladin

Savonlinnalainen Annukka on Rosina-trion "basso". Tässä hän sooloilee elämänsä levyn joka on omistettu kahdelle rakkaalle Olaville. Levylle tuli tallennettua useita hienoja, melkein jo unhoon jääneitä, suomalaisia kansanballadeja. Mukana on myös karjalaisia kansanlauluja, sekä Elämälle kiitos, jonka Annukka kävikin jo huitaisemassa chileläisessä kahvilassa, laulun syntysijoilla.

Astridin valssi
Maatuska
Elämälle kiitos


Katri Tirkkonen: Kun ei muut lihavat laula
Koska näin kesytit minut

Kesälahtelainen elämän moniottelija Katri Tirkkonen on toinen legendaarinen "basso", laulaa pääsääntöisesti kaikki laulut oktaavia alempaa kuin muut, ja vieläpä kevyesti. Äänen erikoisuus huomattiin aikoinaan kansalaisopiston yksinlauluryhmässä, josta aloite ensimmäiseen ääniteeseen tulikin.

Ensimmäiseen levyyn on haettu kauhuromantiikkaa pohjanlaisista kansanballadeista ja vastaavista, kuten Liehuva liekinvarsi ja Balladi Olavinlinnasta.

Toinen levy pyrittiin tekemään rauhallisemmaksi sävyiltään. Kappaleet ovat enimmäkseen paikallista tuotantoa, puolet kappaleista on sanoittanut kiteeläinen runoilija Sirpa Pakarinen.

Härmässä häät oli kauhiat
Enkä minä luullu tulevan
Jos kuolisin nyt
Kuikanhuuto
Jaakkiman kirkossa
Tulin uudelleen
Lokit hohtavat hopeina
Tunnen tuuleni ikävän


Pekka Asikainen & Mustameri-orkesteri: Muistoja Karjalasta
Takaisinpaluu

Muistoja Karjalasta-levy sisältää jo edesmenneen kesälahtelaisen pelimannin Väinö Karjalaisen sävellyksiä. Bonusraitana Soile Asikaisen laulama ja kanteleella säestämä Karjalan kunnailla.

Toinen levy on tehty Sota-ajan lauluja -konserttikiertueen yhteydessä. Kiertueen tuotto meni sotaveteraaneille. Myös tällä levyllä on yksi Karjalaisen sävellys: Kiitos veteraaneille.

Kevät Karjalassa
Talven tuiskuja
Karjalan kunnailla
Ilta Skanssissa
Hilpeä haitari - Säkkijärven polkka
Kiitos veteraaneille


Artband: Tämä maa
Satoi huhtikuussa

Levyillä laulusolisti Katja Schemeikka tunnelmoi enimmäkseen Petri Turusen blues-vaikutteisia sävellyksiä. Tämä maa -levylla on  kuultavissa myös ripaus etnoa, varsinkin nimikappaleessa. Satoi huhtikuussa on kokoelma uudelleenmiksauksia yhtyeen aiemmista nauhoituksista.

Rantakahvilassa
Katson ulos ikkunasta
Rakkauteen
Haavanlehti
Tämä maa
Politiikka
Satoi huhtikuussa
Pakolaiset
Kortteikko
Kevätaamu


Rosina-trio: Kaikuja Basilikasta

Savonlinnalainen A cappella trio laulaa koruttoman kauniisti ortodoksista musiikkia ja kansanlauluja.

Nouskoon minun rukoukseni
Valkotuomi


Heidi Kokkonen: Palaisit luokseni
Raiteilla rakkauteen

CD-single ja täyspitkä vauhdikasta tanssimusiikkia.

Palaisit luokseni
Rakkautesi voima
Kaipaus seuraa


Lake bottom band: Road to heaven

Mehevää 70-luvun rock and rollia tulkitsijana karheasointinen laulaja Dan Isaksson and his band.

Milkcow blues boogie
Home to you
Jim McCorcadale
Sweet blossom woman


Etusivulle