Heidi Kokkosen pitkäsoitto

Raiteilla rakkauteen

julkaistu!

Levy on myynnissä:

Levymesta, Pilkkakoskenkatu 3, Kauppalinna


Raiteilla rakkauteen -levyn kaikki 13 kappaletta ovat savonlinnalaisen Jorma Simolan sävellyksiä. Simola on tunnettu iskelmänikkari, mm. evergreenin "Kuin tuhka tuuleen" säveltäjä. Levyn sanoituksia on tehnyt useat eturivin tekstittäjät, mm. Pauli Ylitalo ja Kyösti Timonen. Vauhdikkaasta soitosta vastaavat taitavat savonlinnalais-kiteeläiset muusikot Taisto Kinnunen, Antti Hokka, Teemu Hakolahti ja Jorma Simola. Taustalaulut on hoitanut tyylillä Katja Suomalainen.

Nykyään Kerimäellä asuva Heidi on aloittanut laulajan uransa jo yläasteella. Koulukavereista koostuva The Blue Hearts-bändi esitti 70- ja 80-luvun tuttuja iskelmiä. Lukioiässä laulajan tie vei Savon Kisällit orkesterin solistiksi. Heidi lauloi Kisällien rivissä muutaman vuoden tanssikansaa viihdyttäen. Vuonna 2001 perustettiin Heidi Kokkonen & Recado. Kokoonpano esittää perinteistä tanssimusiikkia, iskelmiä sekä takavuosien meneviä finnhitsejä.

Heidi nauttii esiintymisestä yleisön edessä ja hänen ominta maaperäänsä onkin herkät iskelmät sekä perinteisen tanssimusiikin esittäminen. Räväkkyyttä löytyy niin vuosikymmenten takaisiin finnhitseihin kuin uusimpiin iskelmiinkin.

Raiteilla rakkauteen on toinen Heidin levy, ensimmäinen on vuonna 2005 ilmestynyt CD-single Palaisit luokseni.


Radiosoittotoive tästä klikkaamalla!
Levyn voi tilata:

info@crmusiikki.fi
p. 040 5522 163
info@crmusiikki.fi